MENÜ


               

5604447_61c4f5f43bdc9022ecfb9d3105f3d71d_m.jpg

 

Alkonyat

Kérlek nézetek be a Vendégkönyvbe is:)köszönöm!:)

Amikor Bella ( Kristen Stewart ) apjához költözik még nem gondolja hogy mi vár rá az elkövetkezendő időkben . Új suli , új emberek , minden tininek a rémálma.Sok ember van itt, és hamar talál barátokat .  Bellának rögtön feltűnik a Cullen család , közöttük pedig a nagyon sármos Edward Cullen ( Robert Pattinson ) . Nagyon tetszik Bellának , és az érzés kölcsönös. Viszont a lány már kezdi sejteni hogy miért "más" a Cullen család. Azok után hogy Edward eltolta a puszta kezével az autót , hogy ne csapódjon Bellának ,már az eleve furcsa családnak is feltűnt hogy itt nincs rendben valami . Mindaddig amig kiderült : Edward egy vámpír . Bellának félnie kéne töle de annyira szerelmes a fiuba hogy még a kis titkátol sem riad meg. Az sem zavarja hogy Edward az ő vérére szomjazik. Az ellenséges vámpirok fogjul ejtik Bellát .De Edward kiszabaditja. De van egy kis bökkenö . Az Edward vs. James harcban James megharapja Bellát evvel mérget juttat a testébe. Edward gyorsan dönt : nem haggya hogy szerelme is vámpírrá változzon. Elkezdi szívni a mérget Bella testéből. Ez az egyetlen esélye hogy Bella ember maradjon . De ha Edwardnak nem sikerül megállnia nem csak a mérget de vért is kiszivja Bella testéből és emiatt  Bella meghalhat . Edward erős és megállta. Bellával együtt elmentek a bálba . James pedig nincs többé . De Bella tudja mit akar . Örökre Edwarddal maradni . Vajon Edward átváltoztatja vámpírrá Bellát?

 

Újhold(New moon)

 

Az Újhold Bella 18.születésnapjával kezdődik. Ki is borul Bella, mivel így is 1 évvel öregebb lesz, a látszólag 17 éves Edwardnál. Az Alice által szervezett bulin véletlenül megvágja magát, és Jasper ekkor megtámadja, természetesen időben leállítják. Ez emlékezteti rá Edwardot hogy mekkora veszélynek teszi ki a lányt, amíg ők együtt vannak. Így hirtelen döntésétől vezérelve elhiteti Bellával, hogy már nem szereti, és tovább költözik Cullenékkel, hátrahagyva a szenvedő Bellát. Hogy megnyugtassa aggódó apját, Bella elmegy Jessicával moziba. Ekkor egy bárból távozó csapat ittas férfi keríti be őket. Itt jön rá Bella, hogy veszélyes helyzetekben képes hallani Edward hangját. Ez ad neki elég erőt ahhoz, hogy kimenekítse onnan magukat. Jacobbal pedig barátságuk egyre jobban elmélyül, a fiú tanítja meg motorozni is. Amikor Bellát megtámadja Laurent, a vámpír, a lányt megmenti egy csapat vérfarkas. A lány idővel rájön hogy Jacob más, mint a többi farkas. Azonban mindeközben Victoria rá vadászik, mert az ő halálával akarja megbosszulni James halálát. Bella továbbra is vonzza a bajt, egyszer majdnem vízbe fullad, és sziklamászás közben is lezuhan, de Jacob mindig megmentette. Alice látomásában csak a szikláról lezuhanást látja, így értesül tévesen Rosalietól Edward, Bella öngyilkosságáról. Ezután keresi meg Edward a Volturikat, és kéri meg őket hogy végezzenek vele. Miután Alice visszatér Forksba, Bellával egyből Edward után sietnek hogy megállítsák. Még éppen időben érkeznek, de a Volturik megígértetik velük, hogy átalakítják Bellát. Amennyiben nem teszik meg, megölik Bellát. A hazaúton Edward elmondja Bellának, hogy még mindig szereti és csak Bella biztonságát tartotta szem előtt, mikor elment. Bocsánatot kér meggondolatlan akciójáért, a lány természetesen azonnal megbocsájt neki. Bella továbbra is vámpír akar lenni, és így veszi rá Cullenéket, hogy szavazzanak az átváltoztatásáról. Edward és Rosalie az egyetlen, aki nem helyesli ezt, de később Edward megadja magát, átváltoztatja Bellát, ha előtte hozzámegy feleségül.

 

Napfogyatkozás(eclipse)

 

Miután Bella hazatér Olaszországból, és újra együtt lehet szerelemével, Edward megkéri a kezét. Nemsokára minden visszatér az eredeti kerékvágásba, de Bella apja szobafogságra ítéli lányát, így csak meghatározott időközönként találkozhat szerelmével. Jacobbal viszont koránt sem ilyen fényes a kapcsolatuk, bár Charlie szeretné ha Bella beszélne a fiúval. Eleget téve apja kérésének végül kibékülnek. De a rivalizálásnak nem lesz vége mert a vámpírok a vérfarkasok ősi ellenségei. Így a lány két tűz közé kerül. Így mindent elveszíthet, ráadásul választani sem akar.
Közben kiderül hogy a gyilkosságok oka amik Seattleben történnek, nem más mint néhány újszülött vámpír. Bella rájön hogy Jacob nagyon fontos a számára, de iránta nem érez mást csak egy különleges barátságot, Edwardhoz viszont visszavonhatatlan szerelem fűzi.

 

Képek:

 

Edward Cullen

00bfc64b.jpg edward-edward-cullen-23131059-500-207.gif eclipse-wallpaper-twilight-series-11951124-1280-800.jpg Cullen család...:D all-of-the-cullens-twilight-series-7420069-600-453.jpg Carlisle Cullen and Esme Cullen,Alice Cullen and Jasper Cullen,Edward Cullen and Bella Swan, Emmet Cullen and Rosalie Cullen!! 09fb127b2d57a1d3_normal_robert_pattinson_1008.jpgdfd.png twilight-bella-poster.jpgBella Swan 12060_ok_bella_swan.jpg new_moon_jacob.jpgJacob blackrfe.pngJacob and Edwardjacob-blac-new-moon-jacob-black-727.jpg versus-robert-pattinson-vs-taylor-lautner.jpg

 

Szavazás

Ki a kedvenc Vámpírnaplók szereplőd?
Tyler
Jenna
Elena
Stefan
Damon
Klaus
Elijah
Bonnie
Jeremy
Caroline
Matt
Alaric
Asztali nézet